HomeTuotteetGoodyear-ensiasennusrenkaat

Rengasvaihtoehdot kaikkiin olosuhteisiin

Goodyear tarjoaa kustannustehokkaita vaihtoehtoja kuljetustarpeen mukaisiin käyttökohteisiin. Nykyaikaiset, polttoainetehokkaat perävaunun ensiasennusrenkaat tarjoavat ihanteellisen ratkaisun, jonka avulla on mahdollista parantaa kuljetuskaluston tehokkuutta, alentaa kilometrikohtaisia kustannuksia ja vähentää hiilidioksidipäästöjä.


Uudet talvirengasvaatimukset

Raskaan liikenteen talvirengasvaatimukset muuttuivat vuoden 2017 alussa. Jatkossa kuorma- ja linja-autojen vetävillä akseleilla on käytettävä talvirenkaita, joiden urasyvyys on vähintään 5 mm. Muilla akseleilla ja perävaunussa urasyvyyden on oltava 3 mm. Vaatimusten taustalla on halu parantaa sekä liikenneturvallisuutta että raskaan liikenteen sujuvuutta.


Lataa lisätietoa:

Rengasvalinnan vaikutus polttoainetalouteen -esite (FI)
Goodyear Truck Tyre Databook Brochure 2015 (EN)


3PMSF-merkintä

Käyttöön on otettu uusi 3PMSF-merkintä, joka löytyy vaativiin talvikeleihin soveltuvista renkaista. Nämä ovat läpäisseet E117-säännön mukaisen lumipitotestin ja täyttävät uudet rengasvaatimukset.

Vaativiin talvikeleihin

Goodyearin Ultragrip Max T -perävaunurengas on 3PMSF-merkitty rengas. Se tarjoaa erinomaista sivuttaisvakautta ja pitoa lumella ja sen avulla selviää hankalimmistakin talvikeleistä.

Goodyear KMax T

Lähiliikenteen
perävaunurengas

Goodyear Omnitrac MSS II

Karkeakuvioinen
perävaunurengas

Goodyear Fuelmax T

Kaukoliikenteen
perävaunurengas

Goodyear Omnitrac MST II

Perävaunurengas
seka-ajoon