HomeBPW Kraatz OyPuunkuormaajamestari 2017

Puunkuormaajamestari 2017 -kiertue starttaa huhtikuun alussa

Cargoteciin kuuluva Hiab sekä Volvo Trucks ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry yhteistyökumppaneineen käynnistävät huhtikuussa 32. kerran puunkuormaajamestarikilpailun.

Suuren suosion saavuttaneen tapahtuman ensimmäinen osakilpailu käydään 6. huhtikuuta 2017 Tampereella ja kilpailut jatkuvat eri paikkakunnilla kevään ja syksyn aikana. Finaali on syyskuun lopussa Tuurissa.

Puunkuormaajamestari 2017 -kiertueen työkaluna toimii Hiabin ja Volvon tulevaisuuden puuyhdistelmä, joka on varustettu yhteistyökumppaneiden viimeisimmillä teknisillä ratkaisuilla. Perävaunussa on BPW ALUW -jousitus yhdistettynä ECOPlus 3-naparatkaisuun, ajoneuvo on varustettu VBG:n MFC -vetokytkimellä ja yhdistelmään on asennettu Cargofleet-kalustonhallintajärjestelmä.

Osallistuja pääsee kilpailun yhteydessä siis testaamaan hyvin varusteltua Volvoa tositoimissa ja lähes oikeissa töissä. Samalla on mahdollista saada tuntumaa siihen, miltä tuntuu käyttää VBG:n MFC-automaattista vetokytkintä tai miten Cargofleet voisi auttaa niissä oikeissakin töissä. BPW:n uusi ALUW AirLight II -ilmajousitushan on tehty nimenomaan vaativissa olosuhteissa käytettäviin perävaunuihin.

Jos haluaa vakuuttua lisää, kannattaa napata hihasta BPW Kraatz Oy:n paikalla olevaa asiantuntijaa. Koska paraskin tekninen järjestelmä on huollettava säännöllisesti — joskus jopa korjattava, paikalla on myös Trailconin edustaja kertomassa varaosapalveluista ja niiden saatavuudesta tänä päivänä.

Nähdään!


BPW Kraatz ja Trailcon osallistuivat vuoden 2016 Puukuormaajamestari -kiertueelle:

Puunkuormaajamestari 2017 -kiertueeseen liittyvät uutiset ovat seurattavissa Facebookissa.

Kilpailuajoneuvot on varustettu mm. seuraavilla järjestelmillä:

BPW:n ALUW AirLight II -ilmajousitus

Jarrusatula on sijoitettu jousen yläpuolelle, joten se on paremmin suojattu. Jousen uusi muotoilu ja matalampi etukorvake korottavat maavaraa.


VBG:n MFC-vetokytkin

MFC-vetokytkimen avulla perävaunun irrotus ja kytkentä tapahtuvat ohjaamosta käsin, ajoneuvosta poistumatta. Parantaa työturvallisuutta ja helpottaa työskentelyä vaikeissa olosuhteissa.


Cargofleet-kalustonhallintajärjestelmä

Cargofleetin avulla kuljetuksen ja ajoneuvokaluston seuranta ja raportointi on mahdollista reaaliajassa, yhden käyttöliittymän kautta.